måndag 25 februari 2013

Ellen ryter ifrån. Som vanligt.

Vi har haft en ganska bra helg. Det beror förstås på vad man tycker är bra här i livet, men med mina mått har det varit ungefär så bra det kan bli. På lördagen bjöd vi hem en annan familj på lunch. Sedan gick vi på en liten utflykt. Alla verkade ha roligt, inga konflikter eller ledsamheter och inga större skador. På söndagen kom samma barn hit och lekte igen, så Sven har inte hunnit klaga på uttråkning iallafall. Killarna spelade Minecraft och lekte krig och tjejen lekte med sin lillasyster ( som egentligen är en docka, men det får man inte säga för då åker man på en propp) "Lillasyster" fyllde ett år och vi ordnade ett kalas, medan killarna höll på att mörda varandra. Om man kunde vara på flera ställen samtidigt vore det bra. Ellen ordnade kalaset väldigt fint. Slog in paket, dukade och fixade fiskdamm. Jag tänkte ta tillfället i akt och göra henne lite snygg när det ändå var kalas. Då är det ju läge att kamma sig tyckte jag. Det tyckte inte Ellen. Hon hade en jobbig tova i luggen som jag inte lyckats kamma ut. Jag gjorde en liten fuling när vi ändå höll på att krulla presentpapper. Jag passade på att klippa bort tovan och hoppades att hon (som var såå upptagen) inte skulle märka det. Men det gjorde hon. "VAD GÖÖÖÖR DUUU?????? DU KAN INTE TA BORT MITT HÅÅÅÅR!!! JAG MÅSTE JU HA NÅT ÖVER HJÄRNAN!!!!!"............Ja vad säger man? "Det har du rätt i Ellen. Jag ska inte klippa mer. Jag lägger undan saxen nu"

5 kommentarer:

 1. Ja, underbara du! Vilken tur att dina barn fick just dig som mamma! Du är fantastisk och du skriver så bra att jag blir alldeles lycklig. Kraaam!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, Vad jag blir glaaad :) Det behövde jag verkligen!!

   Radera
 2. Tack Garbitch och tack Queen of kammebornia som tipsade!
  Ja härregud va bra :-) jag skrattade nästa ihjäl mig åt "hårklippningsincidenten". Känner igen mycket - min lillprins är en filur. För övrigt så är jag också Muminmamman och han är Stinky (skulle föredra snorkfröken men man får hålla tillgodo)
  Vi är ett gäng här i världen som är föräldrar till speciella prinsar och prinsessor.

  Kramar och allt gott/Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lena! Kul att du hittade hit. Hoppas inte lillprinsen är riktigt lika jobbig som Stinky iallafall ;) Jag bara älskar dessa prinsar och prinsessor. Är ganska säker på att prinsessan på ärten hade autism. Ellen skulle också känna en ärta genom trettio madrasser. Det kräver en del att ha en hel sådan kungafamilj, men det är otroligt lärorikt.
   Kram!

   Radera
 3. Jag har under många år sagt att liksom föregående skrivare "TUR ATT JUST DINA BARN FICK DIG SOM MAMMA" <3

  SvaraRadera