fredag 25 januari 2013

Vem är jag egentligen?


Jag har fått lite nya läsare, vilket är jättekul. Men ni vet nog inte ens hur jag ser ut. Jag har inte haft en enda bild på mig själv här på bloggen på över två år! Så här kommer några bilder som föreställer mig :-)



4 kommentarer:

  1. "SUCK! Så toppade hon sin vackra insida med ett vackert yttre också" sitter väl folk som inte sett dig och tänker nu.

    Jag är ju lyckligt lottad och visste ju redan hur vackra de båda var <3

    SvaraRadera
  2. Och jag som är alldeles ny hos dig, premiärläsning idag, hittade ditt vackra yttre på en gång, läste en stund och ser redan ditt vackra inre.
    Jag har hittat hit genom Drottningen av Kammebornia och jag blev så glad när jag läser om att språkstörning ingår i din vardag också. Jag har tre fantastiska barn varav den yngsta, lilla H, med en extra kromosom som innebär språkstörning och lite annat smått och gott.
    Kram Jessica

    www.litenh.blogg.se

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul att du hittat hit Jessica:) .....och vad gullig Du är! Jag försöker hinna med bloggandet så gott det går, men det blir lite oregelbundet kan man säga.
      Hoppas det kan ge dig lite hopp att läsa här. Ellen har flera sorters språkstörningar samt grav autism på sitt läkarintyg, men har börjat prata riktigt bra. Förut bara skrek hon och viftade med händerna när hon var missnöjd. Nu säger hon vad som är fel. Hurra!! Vad nyfiken jag blir på lilla H. Dessa fascinerande ungar!

      Radera