fredag 22 oktober 2010

Vilken dag:)

Denna dagen började RIKTIGT dåligt. Det blåste ju väldigt mycket inatt, så trädgården är full med omkullblåsta grejer. T.ex. ett benlöst trädgårdsbord med tillhörande stolar.
På jobbet gick det åt skogen redan kl.06.00. Jag skulle ta soporna på pizzerian. Lätt att skjuta upp massa kartonger på sopbilen i storm? Nää! Sen ramlade en spann full med mos i marken och sprack. Det skvätte rätt bra. Jag fick platta till en kartong och använda som skyffel. Resultatet blev väl halvbra. Dessutom blev det ganska geggigt och halt. När jag skulle in i bilen fick jag plaska i en vattenpöl och blev pissevåt om sockarna. Det hjälpte ingenting, för jag halkade på fotsteget, tog emot mig med armen och fick skiiiitont.
Jag trodde den hade gått ur led. Det gjorde så ont att jag funderade på att åka hem, ringa chefen samt stämma pizzerian och kräva dom på en halv miljon. Eller åtminstone en Acapulco med dubbel botten.
Kravlade in i bilen smällde igen dörren med "fel" hand och körde iväg. När jag stannade och skulle öppna tog vinden tag i dörren. Jag reagerade instinktivt, försökte hålla kvar den med handen på den onda armen, flög nästan med ut. Fick skiiiitondare i ca 1 sekund. Sen gick det över!!!! Armen drogs nog rätt! 
Sen blev dagen bättre och bättre. Och den är inte ens slut än :)  

2 kommentarer:

  1. Jag skrattade så jag kissade i trosorna där vid Acapulcon! Vi brukar ju prata om att "vissa" bara ser svart eller vitt! Det var ju ironi i allra högsta grad!
    Det finns ju absolut inte något mellan en pizza o en halv mille
    DÖDSSKÖNT!!!!!

    SvaraRadera
  2. Du är dödsskön!! Kram Mum

    SvaraRadera